Nyt magasin ude nu: Oktober

30-09-2023 11:49

Trine Askjær-Jørgensen

Så er det nye Ridehesten-magasin på gaden. Vi har som altid knoklet for at lave masser af spændende indhold om dressur, springning, avl, fagligt og meget mere

Copyright Ridehesten.com

Endnu engang har vi planlagt, produceret og fået trykt et Ridehesten-magasin, som byder på læsning indenfor forskellige emner af heste og ridesport.

På forsiden denne gang er Årets dressurbetonede hoppe i Dansk Varmblod, Polka Perfection M e. Secret/Fürstenball (opdr. Sanne Mathiasen), under berider Dennis Kjær.

Inde i bladet kan du selvfølgelig læse alt om årets Dansk Varmblod Krafft Eliteskue med medaljehopper, 2-års hopper, føl, elitefølauktion, årets ældre hopper, afkomssamling osv.

Min favoritøvelse denne gang
I det relativt nye koncept, vi har fundet på, kaldet "Min favoritøvelse", får du i hvert magasin en lille, konkret artikel om en øvelse til dressur, springning, military osv., som du kan prøve at lave med din hest.

Denne gang har vi snakket med Dennis Fisker, der udover at være uddannet berider og international dressurrytter også er landstræner i dressur for junior-, ung- og U25-ryttere. Hans bud på en øvelse er "Gyngen", som flere af hans elever har fremhævet som et af de bedste redskaber, han har givet dem – ikke alene til at få flere point på stævnebanen, men også i det daglige arbejde med hesten.

Er du interesseret i flere dressurøvelser, du kan tage med i stalden og prøve med din hest?
I juli-magasinet havde vi en øvelse fra Daniel Bachmann Andersen, og i august-magasinet én fra Selina Solberg Vittinghus, mens september-nummeret bød på en springøvelse fra Maria Barnewitz Schou.

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Masser af spændende profiler
oktober-magasinet kan du desuden komme tæt på en række spændende profiler fra hesteverdenen. Det gælder blandt andet vinderen af årets DM i military, Bianca G. Bagge, samt Mathias Nørheden Johansen, som var helt ny ved EM i springning, men alligevel blev den bedst placerede dansker i Milano.

Du kan også møde Kaisa Stasia Aino, der general manager hos Absolute Horses og har fundet sin plads i hestebranchen, selvom hun ikke rider.

I profilartiklen om Mundberg Horses kan du blive klogere på de to søstre, Ida og Mie Mundberg, som deres unge alder til trods har haft succes som avlere med en kåret hingst, en godkendt hingst, medaljehopper, Årets hoppe og succesfulde auktionssalg. Find ud af, hvordan de griber deres succesfulde avl af springheste an, og hvad de drømmer om.

Copyright Ridehesten.com

Magasinet byder selvfølgelig på meget mere indhold end dét – du kan bl.a. læse om følgende:

  • Fodring for optimal vækst hos føllet
  • Pavo og DRF’s championater i springning
  • Årets gang på stutteriet
  • EM i dressur i Riesenbeck
  • Cathrine Laudrup-Dufour udgiver en bog
  • Glimt fra EM i springning
  • 35-dages test af springhingste

Foruden ovennævnte finder du meget andet spændende læsestof i magasinet, der som altid byder på mange, flotte billeder som et supplement til teksterne i de mange artikler.

På vores webshop finder du altid de seneste 12 magasiner, og her kan du også bestille oktober-magasinet, så du kan få det leveret hurtigst muligt.

Du kan også tegne abonnementer af forskellige varigheder – fysiske som digitale – så du får magasinet leveret hver eneste måned og dermed holder dig opdateret på den nyeste viden fra hesteverdenen.

Du kan selvfølgelig også læse magasinet online, hvis du tegner et abonnement.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner