Kittel krydser 80%-grænsen

14-12-2017 07:35

Svenske Patrik Kittel og Dude strøg ind på førstepladsen med deres velkomponerede Kür og høje niveau ved World Cup i London

Copyright Ridehesten.com
Patrik Kittel og Delaunay, der her ses ved EM i Göteborg 2017
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da 15 ekvipager i går aftes red på banen i den stemningsfyldte arena ved World Cup i Olympia Horse Show, var det helt store spørgsmål: kunne DV-hingsten Zonik løbe med endnu en sejr?

Men niveauet var højt og sværhedsgraden hævet en smule. I en flot komponeret Kür  til toner af Guns n Roses ”Sweet Child of mine” og ”jet” leverede den svenske EM-ekvipage Patrik Kittel og 11-årige Delaunay e. Dr. Doolittle, også kaldet Dude, et særdeles højt niveau, og med piaffe og passage til perfektion, lykkedes det ekvipagen at krydse den magiske 80%-grænse. Af dommerne bliver de honoreret med hele 80,560 %, og det var nok til en sikker sejr.

Sidste ekvipage på banen var den britiske Emile Faurie og World Cup-debutanten Delatio e. De Niro, der red sig lige ind på andenpladsen med 80,405%. En fantastisk præstation for ekvipagen, der indtil World Cuppen i Olympia ikke har haft et resultat over 70 %.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens yngste, den 9-årige DV-hingst Zonik e. Blue Hors Zack/Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro (opdr. Linette Jæger)  og Edward Gal, der i går leverede deres bedste resultat til dato med en sejr i World Cup Grand Prix, kom akkurat ikke over 80% grænsen, og med 79,340% måtte ekvipagen ”nøjes” med tredjepladsen.

Se alle resultaterne HER

Se den foreløbige World Cup stilling HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner