Klar til KRAFFT Tour of Amateurs

20-11-2017 17:25

Under weekendens Christmas Show Warm Up for heste er det lykkedes 25 af de bedste ekvipager fra LA* at kvalificere sig til KRAFFT Tour of Amateurs 2018, der giver en adgangsbillet til at ride med ved Dansk Varmblods Hingstekåring og mulighed for deltagelse i finalen ved Falsterbo Horseshow

Copyright Ridehesten.com
Her ses et udpluk af de kvalificerede ryttere til KRAFFT Tour of Amateurs 2018
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden åbnede Vilhelmsborg op for det traditionsrige event Christmas Show Warm up. Over de næste fire uger vil 6800 starter og 2100 forskellige heste være at finde på springbanen i den store opvisningshal.

Men weekendens Christmas Show Warm Up for heste var i år krydret med lidt ekstra spænding. En række danske amatørspringryttere har nemlig haft muligheden for at kvalificere sig til KRAFFT Tour of Amateurs 2018

De 25 bedste ryttere fra LA* under Christmas Warm Up har netop fået adgang til at ride med ved Dansk Varmblods Hingstekåring den 7.-11. marts 2018 i MCH Messecenter Herning, vinderen i Herning inviteres til den svenske finale ved det præstigefyldte Falsterbo Horseshow i uge 28.

De 25 bedste ekvipager er nu fundet. Se dem HER

Nyheden fortsætter efter annoncen

Skulle der ske frafald op til 14 dage før Herning er reserverne klar HER

Finalestævne i Herning
Ved finalestævnet i Herning rides der to indledende klasser, henholdsvis onsdag/torsdag og en finale lørdag i KRAFFT Arena, for fulde huse. Forhindringshøjden ved finalestævnet i KRAFFT Tour of Amateurs er 115 cm i de to indledende klasser og 120 cm i finalen.

Finaleklasserne i Herning afvikles som showklasser. Der betales for tilmeldingsgebyr 3000 kr. inkl. opstaldning, 2 billetter til gallashowet samt 2 partout-armbånd.

Og vinderen af finalen i Herning får adgang til at deltage i KRAFFT Tour of Amateurs ved det præstigefyldte stævne Falsterbo Horse Show i Sverige til juli.

Copyright Ridehesten.com
En glad vinder ved sidste års finalestævne i Falsterbo
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen