”Knæk Cancer” træningsstævne og Line Carlsens indsamling

19-09-2016 10:08

I en god sags tjeneste har den kun 19-årige Line Carlsen kastet sig ud i at samle ind til 'Knæk Cancer'-kampagnen, der starter på TV2 til oktober. Et 'Knæk Cancer'-stævne er nu stablet på benene

Copyright Ridehesten.com
Line Carlsen har selv haft kræft helt inde på livet. Foto: Benjamin Christensen

- Jeg hedder Line Carlsen og er 19 år gammel og studerer indenfor landbruget. Da jeg var blot 13 måneder blev jeg ramt af Leukæmi, hvorefter jeg gennemgik en 2 årig lang behandling før jeg var helbredt. Som følger fik jeg nedsat hørelse og en ansigtslammelse, som i mange år har præget min selvtillid og selvværd negativt, fortæller Line Carlsen til Ridehesten.

I en god sags tjeneste

For og kunne gøre en forskel i verden og ikke mindst andre mennesker, så har Line startet sin egen indsamling til "Knæk Cancer"-showet op, som bliver sendt på TV2 lørdag d. 29. oktober.

Indsamlingen forløber således, at folk har doneret deres pant-flasker siden slut december 2015, hvor Lines indsamling blev stablet på benene. Nogle folk har afleveret flaskerne til Line personligt, andre har afleveret pengene for dem, og de sidste har blot doneret et beløb, som de ønsker at støtte med.

Eftersom Line går meget op i heste og, så har hun i samarbejde med rideklubben Birgittelyst Rideklub, Viborg, planlagt et træningsstævne søndag d. 25. september, hvor halvdelen af overskuddet går til Lines indsamling. Træningsstævnet forløber både i dressur og spring, hvor der allerede er 115 startere, og der er stadigvæk ledige pladser i springning.

Der vil være to rideudstyrs butikker til stede på dagen, en kæmpe tombola med mange flotte sponserpræmiér og sidst men ikke mindst så kommer TV2 og filmer på stævnedagen.

- Vi håber på og se rigtig mange mennesker til en super dag i hestenes og den gode sags tjenestes tegn! Understreger Line. 

/Pressemeddelelse. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen