Køb bøger fra Wiegaarden i Herning

07-03-2012 19:51

Signe Wiese

Årbogen ’Dansk Hestesport 2011’ og Hasse Hoffmanns ’Dressur med Hjerte og Forstand’ er to bøger, som hører hjemme i ethvert hestehjem. Kig forbi Wiegaardens & Ridehestens store stand i Hal C, hvor du har mulighed for at se – og naturligvis også købe - bøgerne

Wiegaarden præsenterer: ’Dansk Hestesport 2011’ og Hasse Hoffmanns ’Dressur med Hjerte og Forstand’ Et unikt overblik over den danske hesteverden Den længe ventede årbog ’Dansk Hestesport 2011’ ankommer frisk fra trykken til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Årbogen præsenterer mangfoldigheden i ridesportens mange discipliner og fremhæver de præstationsmæssige highlights, de danske ekvipager har opnået både inden for og uden for landets grænser i løbet af året, der er gået. Med bogen får du et unikt overblik over dansk hestesport. ’Dansk Hestesport 2011’ er skrevet af fagfolk og illustreret med flotte farvefotos fra ridesportens verden. Er du en af de mange, der har forudbestilt bogen, kan du afhente den på standen, så du kan få fingre i den flotte bog hurtigst muligt. En mester deler ud af sin viden I bogen ’Dressur med Hjerte og Forstand’ øser den anerkendte og respekterede berider Hasse Hoffmann ud af sin store erfaring inden for ridning og uddannelse af dressurheste. De enkelte afsnit indledes af, hvad Dansk Ride Forbunds fordringer i dressur fordrer af den enkelte øvelse, hvorefter Hasse Hoffmann både kommenterer og fortæller om den pågældende øvelse. Han kommer både ind på øvelsernes udførelse, kravene til hest og rytter, øvelserne i forhold til den klassiske uddannelse af hesten, samt hvilke vanskeligheder man oftest støder på og hvordan de bedst løses. Bogen er et musthave for rytteren der ønsker at få sat ord og begreber på det arbejde, der udføres med hesten i det daglige, og som ønsker en større forståelse af, hvorfor vi rent faktisk rider dressur og træner vores heste. Besøg vores stand i Hal C Wiegaarden & Ridehesten er i år gået sammen og har lavet én, kæmpe stand i stalden i Hal C. Her kan du se og købe alle de flotte bøger og magasiner fra Wiegaarden, se dugfriske billeder fra hingstekåringen – og så er der selvfølgelig friske flødeboller.

Husk at du kan følge alle nyheder fra Hingstekåringen i Herning på Ridehestens særlige Hingstekåringssite - følg linket til højre.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen