Kolding værter for ECCO Cup i weekenden

24-04-2019 09:46

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden rides der også landsstævne i dressur på banerne i Kolding Rideklub. Her afvikles der en række forskellige dressurklasser, samt ECCO Cup for pony-, junior-, ung- og U25-ryttere

Copyright Ridehesten.com
Line Miller Danielsen og Dakapo.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden afvikles årets tredje kvalifikationsstævne i ECCO Cup hos Kolding Rideklub. Lørdag mødes ECCO Cup-rytterne i en indledende klasse, mens de søndag skal ride deres Kür programmer. ECCO Cup afvikles for både pony-, junior-, ung- og U25-ryttere.

Ponyrytterne rider lørdag dressurprogrammet PRM. Juniorrytterne skal mødes i ICJ, mens ungrytterne rider ICY, begge disse programmer er de programmer der rides ved det individuelle EM for henholdsvis junior og ungryttere. U25-rytterne skal lørdag ride Intermediare 2.

Formålet med ECCO Cup er at fremme den danske ungdomselite indenfor dressursporten, således at ekvipagerne får mulighed for at dygtiggøre sig til at konkurrere på internationalt niveau. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rytterne skal i alt ride fem kvalifikationsstævner inden finalen finder sted på Blue Hors fra den 29. november til 1. december. 

Læs mere om ECCO Cup her.

Udover ECCO Cup afvikles der en række andre dressurklasser i løbet af weekenden. Der afholdes klasser fra MB0 til U25 Grand Prix. 

Se startlister til stævnet her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen