Kollektionen til P.S.I. Auktionen er online

10-11-2021 09:51

Med et godt udvalg af både dressur- og springheste af præstationsstærke afstamninger er kollektionen til dette års P.S.I. Auktion nu online

Copyright Ridehesten.com
Casapettit PS. Foto: P.S.I. Auction.
Nyheden fortsætter efter annoncen

P.S.I. Auktionen, der hvert år afholdes i starten af december i Tyskland, er en af verdens mest traditionsrige og prestigefyldte ridehesteauktioner, der igennem flere årtier har leveret både dressur- og springheste til de fleste steder i verden, hvor der dyrkes ridesport.

Det er fortsat de erfarne tyske herrer, Ulrich Kasselmann og Paul Schockemöhle, der står bag auktionen, som altid åbnes med en stor gallafest med prisuddelinger, deltagelse af mange store navne indenfor ridesporten og med stor pressebevågenhed.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Datoen for auktionsweekenden er i år den 11. og 12. december 2021, og de to kollektioner af dressur- og springheste er nu online, og det er i sagens natur mange heste efter Schockemöhles hingste og mange opdrættet af Ulrich Kasselmann eller Paul Schockemöhle.

I kollektionen af dressurheste ser man bl.a. de afdøde DV-hingst Zonik som både far og morfar og de delvist danskejede hingste Fürstenball, Vitalis og Total Hope som faderhingste. Hos springhestene er der et godt og bredt udvalg i afstamningerne, hvor tophingstene Chacco-Blue, Casallco og Baloubet du Rouet er fædre til flere af auktionshestene.

Copyright Ridehesten.com
Casapettit PS. Foto: P.S.I. Auction.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner