Schockemöhle præsenterer ny hingst

31-01-2023 13:03

Mille Albinus Hjermitslev

Paul Schockemöhle har offentliggjort, at den talentfulde springhest Chardonnay vil være tilgængelig for avl i Schockemöhles hingstestation

Copyright Ridehesten.com
Chardonnay og Max Kühner ved EM i Rotterdam i 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste år blev det offentliggjort, at den dengang 15-årige Chardonnay 79 e. Clarimo/ Corrado I skulle pensioneres fra sporten for at indgå fuldtid i avlen. Nu er det offentliggjort, at der er indgået et samarbejde med Paul Schockemöhles hingstestation i Mühlen, hvor hingsten vil være tilgængelig med både frisk og frost sæd. 

Med østrigske Max Kühner i sadlen blev hingsten nummer seks ved VM i Tryon, USA i 2018. Ekvipagen blev ligeledes nummer ni i 2019 og nummer 14 i 2016 ved World Cup-finalerne i Göteborg, Sverige. Blandt mange flere topresultater kan nævnes en tredjeplads i Rolex Grand Prix i Calgary, Canada og en placering i top-20 ved EM i 2017 i Göteborg. 

Copyright Ridehesten.com
Chardonnay og Max Kühner ved EM i Göteborg i 2017. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

– Chardonnay er min hjertehest, fordi han ikke bare er exceptionel i sporten, men hans natur og karakter er helt særlig. Han har karakter og tapperhed som en løve, hvilket gør ham til en pålidelig makker i sporten, har Max Kühner fortalt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Om Chardonnays første afkom udtaler Paul Schockemöhle: – Evner, teknik, hurtighed, ambition, overblik - de er heste for fremtiden.

Se en video af Chardonnay 79 og Max Kühner nedenfor. 

/ Paul Schockemöhle

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald