Kom godt til stævne

01-05-2016 07:16

Hvornår skal du køre hjemmefra for at komme i god tid til din start? Hvordan opvarmer du din hest bedst muligt? Og hvad gør du, hvis det hele ikke lige går, som du havde forestillet dig? 

Copyright Ridehesten.com
Berider Maria Anita Andersen

Berider Maria Anita Andersen har redet utallige distrikts- og landsstævner i sin karriere samt flere internationale stævner. Hun har stor erfaring i at komme til stævnepladsen med et minimum af stress hos både sig selv og hesten. Hun har den holdning, at stævner, så vidt det overhovedet er muligt, skal være en god oplevelse for hesten og rytteren.

– Stævner er en del af en proces. Det er ikke nødvendigvis i dag, man skal være god, men i morgen. Det skal vi huske at forholde os til, selvom de fleste af os vil vinde, når vi rider på banen, forklarer berider Maria Anita Andersen. 

Maria Anita Andersen giver i denne måneds artikel gode råd til stævnedeltagelse i det fjerde afsnit af vores træningsserie. Læs hele serien i magasinet Ridehesten, og bliv her i maj måned inspireret til hvordan du håndterer stævner på bedste vis.  

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner