Kom til medicinhåndteringskursus

04-10-2023 12:22

Annika Knudsen Lorentsen

Søndag den 12. november holder Dansk Varmblods Region 3 medicinhåndteringskursus. Et kursus for dig, der gerne selv vil kunne give medicin til din hest

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lovgivning betyder, at man skal have bestået et medicinhåndteringskursus, hvis man selv vil kunne tildele medicin til sin hest. 

I midten af november, nærmere bestemt den 12. november, afholder Dansk Varmblods Region 3 et kursus, hvor du har mulighed for at deltage uanset om du er medlem af Dansk Varmblod eller ej. 

Kurset starter kl. 9.00, og man får undervisning af den erfarne dyrlæge Lise Grønbæk fra Ringe Stordyrlæger. Hun har erfaring med afholdelse af kurser og undervisning, og der vil blive undervist i både teori og praksis. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kurset forventes at skulle kl. 16.00, og dagen byder på morgenmad fra kl. 8 og frokost, samt eftermiddagskaffe. Prisen for medlemmer af Dansk Varmblod er 1000 kroner, mens ikke-medlemmer skal betale 1200 kroner. 

Der er fortsat pladser på kurset, som man kan tilmelde sig ved at sende en mail til Jette Andersen på jette.ringe@gmail.com, og sende betaling på MobilePay til 2227 5433 med mærkningen medicinkursus. Tilmelding er bindende, og man er først tilmeldt, når betalingen er modtaget. 

Kurset holdes på Husflidsskolen på Rynkebyvej 28, 5750 Ringe.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen