Kristi Himmelfart i dressurens tegn

10-05-2024 08:22

For de flestes vedkommende står den i disse dage på miniferie og måske derfor har mange klubber fundet anledning til at afholde stævne. Det gælder også Glostrup Rideklub, der er i fuld gang med et stort distriktsstævne

Copyright Ridehesten.com
Vinder af LA1/LA2/LA3 torsdag blev Isabell Jepsen og Drostgaard's Dibria DWB. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Glostrup Rideklub er efterhånden en erfaren stævnearrangør, og denne Kristi Himmelfartsferie har de da også kastet sig ud i et kombineret distriktsstævne med både dressur og spring. Dette er ingen sag for klubben, der råder over to store 20x60 m ridehuse, en 20x60 m udendørsbane og yderligere to kæmpe udendørsbaner, som begge snildt rummer to 20x60 baner. 

Copyright Ridehesten.com
Vinder af LA4/LA5/LA6, Isabell Jepsen og Skikkild's Zorro. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag og fredag afholdes der distriktsstævne i dressur, primært for heste, men også med få ponyklasser. Her afvikles klasser fra LD til Grandprix samt dressurdelen af de kombinerede distriktsmesterskaber for både hest og pony.

Copyright Ridehesten.com
Vinder af MB-open afd. A, Jane Lundstrøm og Hejbøls Don Kell. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Lørdag og søndag afholdes så distriktsstævne i spring, igen primært for heste, men med enkelte ponyklasser. Her afvikles klasser fra 50 cm til MB** samt springdelen af de kombinerede distriktsmesterskaber for både hest og pony.

Copyright Ridehesten.com
Torsdagens vinder af MB-open afd. B, Nadja Aaboe Sloth og Sensation Unik. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Ridehestens fotograf har i går, torsdag, taget billeder af alle ekvipager på bane 2. Se og køb dem her på hjemmesiden indenfor de næste par dage.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner