Kursus: Europæiske dressurhingste

03-01-2013 13:27

Signe Wiese

Avl
Onsdag den 16. januar 2013 indbyder Dansk Varmblods region 3 til en spændende kursusaften med fokus på de mest betydningsfulde hingste i den europæiske dressuravl
Copyright Ridehesten.com
Donnerhall - her med Karin Rehbein i sadlen - er en af de udenlandske hingste, der har haft størst indflydelse på avlen af Dansk Varmblodsheste.

Der er ingen tvivl om, at avlen af danske varmblodsheste er stærkt influeret af hingste fra de øvrige europæiske varmblodsforbund. Derfor er det oplagt, at der sættes fokus på netop denne del af avlen. DV's Region 3 på Fyn indbyder derfor til et spændende og fagligt meget relevant arrangement med overdommer og medlem af forbundets avlsledelse, Claus Hansen, som vil guide deltagerne igennem den europæiske avl. Claus Hansen har en enorm stor erfaring med, og viden om, udenlandske blodlinjer, som han vil dele ud af på dette foredrag. Aftenen starter kl. 19.00, og der vil være mulighed for at købe kaffe/kage og lidt koldt at drikke. Se mere om tilmelding, pris m.m. på regionens hjemmeside via linket til højre.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev