KWPN har sat bruttohold til UVM

18-05-2024 08:52

UVM i dressur afholdes igen i år i Ermelo, og værtsforbundet, hollandske KWPN, har udmeldt deres bruttohold til verdensmesterskabet

Copyright Ridehesten.com
Hans Peter Minderhoud og Glock's Massimo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I torsdags offentliggjorde KWPN det bruttohold, som de arbejder med frem til den endelige udtagelse til UVM i dressur i Ermelo. Anden udvælgelse finder den 11. og 12. juni, mens den endelige udtagelse sker den 16. juli.

Kommissionen bestående af Johan Hamminga, Alex van Silfhout og Janine van Twist besigtede mandag den 13. og onsdag den 15. maj over 100 ungheste, hvor alle heste skulle gå det indledende program for deres aldersklasse.

Hamminga udtalte, at de så mange gode heste og heriblandt nogle særdeles stærke ekvipager. Kommissionen, der havde særlig fokus på hestenes ridelighed og herunder ens og stabil tøjlekontakt, udtog 21 5-års, 21 6-års og 16 7-års til bruttotruppen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I bruttotruppen ses mange velkendte hestenavne og ikke mindst mange kårede hingste – heriblandt Majestic Taonga, der er kåret i DV og fremstillet af Helgstrand Dressage. 

På ryttersiden ses erfarne kapaciteter som Charlotte Fry, Dinja van Liere, Kirsten Brouwer, Emmelie Scholtens, Hans Peter Minderhoud, Adelinde Cornelissen, Diederik van Silfhout, Jessica Thomas m.fl.

Se bruttoholdet her.

Copyright Ridehesten.com
Dinja van Liere med Zonik-sønnen Mauro Turfhorst ved sidste års UVM. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen