Landsholdsponyer søger nye hjem

24-01-2022 09:48

Christine Krogh Frausing
Skribent

De to landsholdsponyer, Nørlunds Vladimir og Dr. Doolittle er netop nu til salg på Ridehesten.com. Begge ponyer har præsteret i toppen af ridesporten de sidste par år, og har stadig mange gode år i sig endnu

Copyright Ridehesten.com
Nørlunds Vladimir og Signe Munch Wiberg. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Årsskifte betyder som oftest at et par ponyer skal videre til nye ejere, når rytteren falder for aldersgrænsen. Lige nu finder du to dressurponyer der går i toppen af ridesporten, netop her på Ridehesten.com. 

Tilbage i Oktober måned var Signe Munch Wiberg i Polen, hvor hun tog sejren med Nørlunds Vladimir i Kür, over tyske Rose Oatly, der ellers havde vist et bragende højt niveau. 

– Vi havde en virkelig fed tur, med mange højdepunkter. Især vores skridtprogram blev belønnet højt, og derudover var dommerne vilde med vores musik. Jeg nød virkeligt denne tur, med verdens bedste kammerat fortæller Signe.

Du kan se salgsannoncen her

Copyright Ridehesten.com
Dr. Doolittle og Caroline Jørgensen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Caroline Jørgensen skal ligeledes af med hendes toppony, Dr. Doolittle, der de sidste 3 år har været med i den danske pony bruttotrup. Sammen har de mange flotte placeringer, både nationalt, og internationalt. Blandt andet da de tilbage i Juli blev placeret som nummer seks med 72,37% i kür.

Du kan se salgsannoncen her

Søger du efter ny pony eller hest?

Ridehesten.com er et af de mest populære steder at sælge og søge heste, og du finder alt fra dressur, spring og military heste, til avlshopper, skovtursheste, selskabsheste eller andet. Start din søgning her

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen