Landsskuet - en farverig affære

02-07-2015 12:56
Avl

Imorges slog Landsskuet dørene op til endnu en traditionsrig, solrig og farverig begivenhed. I dag er de mange hesteracer til bedømmelse

Dansk, svensk, engelsk, tysk, hollandsk - det er blot nogle af de mange sprog, der i dag tales på Landsskuet, som efterhånden har udviklet sig til en international affære. Ikke blot er der dommere fra mange forskellige lande men også tilskuere fra mange nordeuropæiske lande.

Sigter man direkte efter den fjerneste mønstringsbane for heste, møder man på sin vej både får, køer og kaniner blandt hestetrukne kapervogne, vejende flag, børnehaver på udflugt - og småbørnsforældre, der uden tøven går foruroligende tæt på hestene med deres barnevogne!

Mønstringsbanen for heste og ponyer byder én velkommen som en farverig palette. Her er et væld af racer, der repræsenterer et bredt udsnit i størrelse og en stor mangfoldighed af farver.

Hele formiddagen er der blevet bedømt heste - helt op til 24 point - og nu fra kl. 13.00 vil der være karakteristik af alle, heriblandt tre 2-årige DV-hopper med 23 point.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen