Lars Birkedal er ny underviser på Riders Cup

21-08-2020 09:47

Marie Helene Rigård Rohleder

– Det handler om at få rytter og hest i balance, fortæller berider Lars Birkedal , som nu tilbyder undervisning i spring og dressur på Riders Cup

Copyright Ridehesten.com
Lars Birkedal til stævne på Riders Cup i 2016. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den erfarne berider Lars Birkedal tilbyder nu undervisning i spring og dressur hver tirsdag på Riders Cup  ved Herlufmagle på Sjælland.

– Mine ryttere skal være bedre til at forstå samt være i balance med hesten, når de tager fra undervisningen, end da de ankom. Jeg bestræber mig på, at gøre min undervisning så letforståelig som mulig, så vi sammen kan være med til at opbygge et bedre forhold mellem hest og rytter, siger Lars Birkedal til ridehesten.com. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Han tilbyder individuel undervisning tilrettelagt efter rytternes behov og ønsker. Og så er han heller ikke bleg for selv at sætte sig op på elevernes heste, hvis der er en øvelse, som skal illustreres, eller give rytterne lektier for derhjemme.

– Rytterne skal lære, hvordan de indvirker korrekt på hesten. Det handler om at kunne fornemme i både krop og sind, hvad man skal gøre for, at hjælpe hesten bedst muligt på vej, siger Lars Birkedal, som allerede er gået så småt igang med undervisningen på Riders Cup.

– Her er jo fantastiske faciliteter, seriøsitet omkring sporten og optimale rammer for mine elever, afslutter Lars Birkedal. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner