Lars og Mariett gør det igen - VIDEO

07-02-2015 13:39

Torsdag vandt de Grand Prix og i går fortsatte de med en sejr i Grand Prix Kür i Wellington, Florida

Copyright Ridehesten.com
Lars Petersen og Mariett. Foto: copyright SusanJStickle.com

Med en score på 79,175% vandt Lars Petersen og Mariett e. Come Back II/Sidney (opdr. Gunnar Mousten) den femstjernede Grand Prix Kür ved Adequan® Global Dressage Festival (AGDF) i Wellington, Florida.

Andenpladsen gik til amerikanske Steffen Peters på Legolas 92, som opnåede en score på 76,200%.

Mikala M. Gundersen og My Lady e. Michellino/Ritterstern (opdr. Yvonne Lindholm), der blev nummer to ved torsdagens Grand Prix, red sig til en tredjeplads i Grand Prix Kür med 75,725%.

Lars og Marietts kür var fejlfri og flydende. – Iaften var en god følelse. Jeg tror Mariett faktisk kunne lide, at atmosfæren var så stor, og hun ved, hvornår folk kigger. Jeg synes, det var et af mine bedste kürridt på hende nogensinde, udtalte Lars.

- Jeg elsker at ride op ad midterlinjen. Det er min yndlingsdel af programmet. Hun bliver så stor, og når hun hører musikken starter med at spille, så får det hende bare i gang. Jo længere vi kommer ned ad midterlinjen, des større bliver passagen bare ved med at blive, og hun er altid så meget på, når musikken starter, fortalte Mikala, der hele sæsonen har været lige i hælene på Lars Petersen.

Tidligere på dagen var der blevet afviklet en trestjernet Grand Prix Kür, hvor sejren gik til tyske Christoph Koschel på Rostropowitsch NRW med 75.100%. Andenpladsen gik til spanske Juan Matute, Jr. på Don Diego Ymas med 72.375%.

Stævnet fortsætter i dag med både tre- og femstjernet Grand Prix Special.

Læs mere om Adequan® Global Dressage Festival på www.globaldressagefestival.com.

Kilde: Pressemeddelelse

Se flere resultater HER.

Se Lars Petersen og Marietts vindende ridt HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen