Laura Graves slår rekorder

10-02-2017 17:32

Laura Graves og Verdades scorede 80.080 % og vandt dermed torsdagens Grand Prix ved Adequan Global Dressage Festival.  Det er kun anden gang, at en amerikaner bryder 80% barrieren

Copyright Ridehesten.com
Foto: Richard’s Equine Videos

Det blev Laura Graves og Verdades, der løb med sejren ved torsdagens Grand Prix i Adequan Global Dressage Festival. Det er Graves første ridt over 80% i en FEI CDI 5* Grand Prix, og det er faktisk kun sket én gang før, at en amerikaner bryder 80% barrieren, og kun 14. andre ryttere i historien, er lykkedes med at bryde den barriere.

Laura Graves og den 15-årige KWPN vallak er en særdeles succesfuld ekvipage, der vandt bronze for hold ved OL i Rio i sommers, og i dag er rangeret som nr. 5 på verdensranglisten. Torsdagens sejr er ekvipagens tredje sejr i træk i år.

- Det er temmelig monumentalt for os, fortæller Laura Graves. Vi har arbejdet på at nå 80% ved hver konkurrence for et stykke tid nu, sandsynligvis siden vores første år på Grand Prix-niveau. Fordi vi vidste, hvad der var muligt med denne hest, og at blive belønnet i dag, mens jeg stadig har en følelse af, at vi kan lave nogle forbedringer, så er det motiverende, at dommerpanelet er generøse og at min hest var så generøs. Det er fantastisk for os at konkurrerer til sådan et show, lyder det fra Graves.

Copyright Ridehesten.com
Foto: SusanStickle

Anden pladsen gik til Graves olympiske holdrytter Steffen Peters, som  var den første amerikaner, der krydsede 80% grænsen med den nu pensioneret Ravel, Steffen Peters og Rosamunde e. Rock Forever/First Lady red til en score på 73.820%. Mens tredje pladsen gik til svenske Tinne Vilhelmson Silfven og Paridon Magi med en score på 73.700%.

/gdf.coth.com

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen