Linnea Ilsøe Madsen i front af U21-mesterskab (video)

05-02-2022 20:08

Annika Knudsen Lorentsen

Mange dygtige ungryttere har i dag kæmpet om det bedst mulige udgangspunkt til morgendagens finale i Agria DRF Mesterskabet i springning på Vilhelmsborg, og fem ryttere red i dag fejlfrit og kommer dermed til finalen med det bedst mulige resultat

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ilsøe Madsen med Medina-EM. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend afgøres de indendørs Agria DRF Mesterskaber i springning i forbindelse med Danish Derby Horse Shows landsstævne på Vilhelmsborg, og ungrytterne har netop været i aktion i deres indledende runde af mesterskabet. 

I starten så det ikke ud til at mange ville ride fejlfrit, men det endte alligevel med, at fem ud af de i alt 23 ekvipager kom fejlfrit gennem banen. Bedst af dem var Linnea Ilsøe Madsen, som i sadlen på den velspringende Medina-EM e. Bøgegården's Graf's Stakkato/ Candillo (opdr. Peter A. Petersen) leverede et fejlfrit ridt i tiden 69,59 sekunder. 

– Det gælder om at holde hovedet koldt, fortæller Linnea i et interview omkring planen for finalen i morgen. Se hele interviewet i videoen nederst. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Barnewitz Schou med Seana 2. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Andenpladsen i klassen gik til Maria Barnewitz Schou, som er regerende dansk mester for ungrytter både indendørs og udendørs. Hun var til start på hoppen Seana 2 e. Stolzenberg, og sammen red de i dag fejlfrit i tiden 71,28. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg håber selvfølgelig på, at jeg kan forsvare titlen fra sidste år, men målet er medalje, og jeg vil selvfølgelig gøre mit til at jeg kan holde mig i toppen af mesterskabet i morgen, fortæller Maria efter dagens klasse. 

Copyright Ridehesten.com
Lærke Isabel Godsk med Cabrio. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Lærke Isabel Godsk med Cabrio e. Ukato/ Mytens xx tog i dag tredjepladsen efter en særdeles sikker runde rundt på den 140 cm høje bane. Deres tid endte på 71,83 sekunder og dermed var de i dag tredje bedst ud af de fem fejlfrie. 

Fjerdepladsen blev Filippa Christer Andersen med Fiona e. Favorit Ask/ Doncaster AA (opdr. Dorte Bech Sørensen), mens femtepladsen gik til Maria Nørregaard Langhoff med Diarada S e. Diarado/ Cassini I (opdr. Flemming Schultz). 

Resultat fra klassen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner