London Horse Show starter i dag

15-12-2022 10:48

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge finder det prestigefyldte London Horse Show sted, hvor der både er World Cup-kvalifikation i dressur og springning. I springning er Danmark repræsenteret, mens der er mange internationale topryttere til start i begge discipliner

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag begynder London Horse Show. Det traditionsrige julestævne byder blandt andet på World Cup-kvalifikation i dressur og springning. 

Dressurrytterne skal i aktion i eftermiddag, og her er blandt andre den dobbelt VM-guldvinder Charlotte Fry til start med den smukke KWPN-hingst Glamourdale e. Lord Leatherdale/Negro, som er ejet af Van Olst Horses. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

De internationale springklasser starter senere i dag, men det er først søndag, at World Cup-kvalifikationen finder sted. I springning er Danmark repræsenteret af Andreas Schou, som er til start i håb om at samle flere World Cup-point sammen til den samlede stilling. Lige nu er han placeret som nr. 14 med de point han har hentet fra tidligere kvalifikationer. Det er de 18 bedste fra den vesteuropæiske liga, der får plads ved finalen i Omaha, USA til april, og der er derfor gode chancer for, at Andreas kan få en plads her, hvis han kan fortsætte den gode form. 

Dagen i dag byder foruden FEI Dressage World Cup Grand Prix på andre spændende konkurrencer. Blandt andet højdespringning og en konkurrence for shetlandsponyer. 

Se hele programmet her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen