Lone Bang Larsen 5'er i Grand Prix Freestyle i Aachen

19-09-2021 09:28

Christine Krogh Frausing
Skribent

I denne uge er der stort internationalt stævne i tyske Aachen og Danmark er blandt andre repræsenteret af Lone Bang Larsen, som i går har opnået en flot femteplads i den fire-stjernede Grand Prix Freestyle

 

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang Larsen og Thranegaardens Rostov. Foto: Ridehesten / Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske ryttere har gjort det virkeligt godt i Aachen til det internationale stævne, hvor blandt andet Anna Kasprzak har opnået en anden- og en tredjeplads. Derudover har Sara Hyrm fået en andenplads i freestyle, og som fik hun den glædelige nyhed, at hun har fået tildelt det eftertragtede legat til CHIO Aachen CAMPUS’s talentprogram ’Programme of Excellence’. Læs meget mere om det her.

Lone fik flotte point

I går aftes skulle Lone Bang Larsen i ringen, hvor hun skulle ride hendes Grand Prix Freestyle. Lone red på Thranegaardens Rostov e. Romanov / Diamond. Det var et utroligt stærkt felt, hvor to ryttere opnåede mere end 80%, og ingen af rytterne fik under 71%. Lone lykkes godt med hendes program, og blev belønnet med 77,605%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lone fik en masse 8-taller, og derudover var der ingen af dommerne der gave hende under 9 i sværhedsgraden af programmet. De 77,605%. var nok til en femteplads i det stærke felt.

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang Larsen og Thranegaardens Rostov. Foto: Ridehesten / Britt Carlsen

Vinder af klassen blev hollandske Emmelie Scholtens med hesten Desperado N.O.P. e. Vivaldi / Havidoff. Ekvipagen red til intet mindre end 83.110%. 

Se reultater her

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen