Lone Bangs personligt bedste kür

12-11-2022 20:00

Annika Knudsen Lorentsen

Ved World Cup-kvalifikationen i Stuttgart red Lone Bang Zindorff i dag sit personligt bedste kürresultat i hus med Thranegaardens Rostov. Sejren gik til tyske Ingrid Klimke

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang med Thranegaardens Rostov. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lone Bang Zindorff og Thranegaardens Rostov e. Romanov/ Diamond leverede en imponerende flot kür i dag ved World Cup-kvalifikationen i tyske Stuttgart, og de opnåede deres personligt bedste score i en international kür. 

Sammen leverede de en harmonisk kür, hvor momenterne fulgte musikken til perfektion. Flotte changementer og et alt i alt velsammensat ridt gav ekvipagen en score på 79,5,35 procent og en sammenlagt ottendeplads i klassen, og dermed yderligere 9 World Cup-point til deres placering i den samlede stilling af turneringen. De er samlet nr. 19 i World Cup-stilling 2022/2023.

I går fortalte den danske rytter, at hun var særdeles glad for præstationen, og det var også tydeligt, at hun var godt tilfreds, da hun red ud efter dagens kürridt foran et entusiastisk publikum i Stuttgart.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sejren i World Cup-kvalifikationen gik til tyske Ingrid Klimke, som i dag leverede en fantastisk præstation med Franziskus FRH e. Fidertanz/ Alabaster. Sammen imponerede ekvipagen dommerne og blev belønnet med 83,44 procent, hvilket var nok til at sikre dem sejren foran deres tyske kollegaer, Isabell Werth, Benjamin Werndl, Frederic Wandres og Dorothee Schneider, der besatte de næste fire placeringer. 

Andenpladsen tog Isabell Werth med DSP Quantaz e. Quaterback/ Hohenstein med 82,03 procent, mens Benjamin Werndl og Daily Mirro e. Damon Hill/ Florestan I sikrede sig tredjepladsen med 81,885 procent.

World Cup-kvalifikationen var den tredje i sæsonen 2022/2023, og i førerposition er Benjamin Werndl med 50 point, mens dagens vinder, Ingrid Klimke har lagt sig ind på andenpladsen. Bedstplacerede dansker er Nanna Merrald Rasmussen på en femteplads med 30 point. 

Samlet resultat.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen