Louise Christensen bedste danske juniorresultat

14-07-2018 13:47

Ved EM i fransk Fontainebleau har juniordressurrytterne redet deres første individuelle klasse. Fra det danske bronzehold opnåede Louise Christensen det bedste resultat med hoppen Fürstenqueen

Copyright Ridehesten.com
Louise Christensen og Quadriga's Fuerstenqueen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De dygtige danske juniorryttere, der sikrede Danmark den første bronzemedalje ved dette års EM for unge ryttere i Fontainebleau, Frankrig, har i dag redet deres første individuelle klasse. Igen leverede de en række flotte præstationer, og denne gang opnåede Louise Christensen med den 8-årige hoppe Quadriga's Fuerstenqueen e. Fürstenball/Jazzmann det bedste danske resultat på 71,206%, hvilket rakte til en flot ottendeplads. Maria Mejlgaard Jensen red igen i dag Uno IV e. Olivi/ Nooitgedacht til over 70 og sluttede individuelt i dag med 70,029% på 11. pladsen.  Hun lagde ud med at skabe lidt spænding ved at ride forkert, men sluttede med et rigtigt stærkt ridt.

Sara Aagaard Hyrm og  Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/ Mago xx (opdr. Esben Klinkby) kunne i dag ikke nå deres ellers konsistent høje niveau og sluttede udenfor placeringsrækkefølgen med 68,029%. De var blandt de første ekvipager på banen efter, at timeren på vandingsanlægget havde drillet, og de måtte ride på en meget våd bane, hvilket ikke behagede Romadinov.

Laura Jarlkvist Rasmussen og Åtoftens Dornier e. De Noir/ Rambo (opdr. Willy Hansen) havde en anden udfordring, som har generet flere af hestene i Fontainebleau - nemlig de mange insekter. Ekvipagen opnåede i dag 67,029%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Medaljerne i det individuelle mesterskab fordelte sig mellem guldvinderen fra Holland, Daphne Van Peperstraten, og de to tyskere ryttere, Valentina Pistner og Romy Allard, der vandt hhv. sølv og bronze.

I morgen rider juniorerne om medaljerne i küren, hvortil de to danskere Louise Christensen og Maria Mejlgaard Jensen er blandt de 18, der har kvalificeret sig. En af de fire tyskere falder fra, så Sara Aagaard Hyrm er oppe som nr. 20, så der skal falde to ekvipager fra, for at hun skal få chancen.

Se resultat af dagens internationale klasse HER.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen