Louise Høj sejrede igen på Zangersheide

14-04-2014 06:54

Danske Louise Høj var ikke til at komme udenom ved det internationale springstævne på Zangersheide, da hun for anden dag i træk snuppede en af de eftertragtede førstepladser

Copyright Ridehesten.com
Louise Høj og Stacato. (Arkivfoto)

Louise Høj var dog langt fra den eneste dansker, der gjorde sig bemærket på Zangersheide søndag. I den etstjernede CSI (125-130 cm) blev det til en 11. plads til Marianne Klokkerholm på Lantini EM e. Bøgegårdens Apollo/Candillo efter en hovedspringning med otte fejl i tiden 75,22 sek.

Igen var de unge danske ryttere med helt fremme, da det blev til hele tre placeringer i CSIU25 130 cm klassen. Først blev det til en femteplads for Gitte Dahl på Herslev Marks Cornado e. Coronado/Casino (opdr. Bent og Bodil Sørensen) ed nul fejl i tiden 67,10 sek. Anne-Sofie Struckmann Danielsen på bronzemedaljehoppen Chico’s Girl e. Chico’s Boy/Coronado (opdr. Tage Petersen) opnåede en ottendeplads i klassen med nul fejl i tiden 68,57 sek., mens Sashia Astrup Jensen på Bukata e. Ukato kom lige efter, på niendepladsen, med nul fejl i tiden 69,57 sek.

I dagens etstjernede CSI 115-120 cm klasse blev det til dansk triumf, da Louise Høj på Stacato e. Locato vandt klassen efter en fejlfri runde i tiden 64,27 sek.

Robin Grauff Jacobsen på sølvmedaljehoppen Chassé e. Cosmeo/Cassini II (opdr. Mia Givskov og Søren Nedergaard) opnåede endnu en gang placering i CSIYH1* (130 cm) for 6-års heste, da de efter en fejlfri runde i tiden 64,02 sek. indtog niendepladsen i klassen.

Endelig blev det til to 13. pladser til Torben Frandsen. Først i den trestjernede 130 cm klasse på Caramba e. Celestial med nul fejl i anden runde i tiden 33,47 sek., og dernæst på It’s Catweazle e. Colman med nul fejl i anden runde af den trestjernede 140 cm klasse i tiden 35,86 sek.

Se flere resultater HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen