Ludger Beerbaum vinder Grand Prix of Al Shaqab

16-03-2014 12:01

Det blev den tyske topspringrytter, Ludger Beerbaum, der lørdag vandt den femstjernede Grand Prix i Doha, Qatar

Ludger Beerbaum og Chiara - her ved EM i Herning 2013.

Ved det store internationale stævne i Doha, Qatar, hvor de danske ryttere fredag og lørdag har gjort rent bord, blev det en tysk ekvipage, der tog sejren i den femstjernede Grand Prix, der afsluttede stævnet, der startede allerede mandag.

Kun tre ryttere var fejlfri i de to hovedrunder og skulle ud i en omspringning. Her var tyske Ludger Beerbaum både fejlfri og hurtigst i tiden 37,02 sek. på hoppen Chiara e. Contender. Sejren i klassen indbragte ikke mindre end 214.500 Euro.

Kun én anden rytter var fejlfri i omspringningen, og løb derfor med andenpladsen i klassen samt 130.000 Euro, nemlig belgiske Gregory Wathelet på Sea Coast Forlap DC e. Querlybet Hero i tiden 40,73 sek.

Med fire fejl i omspringningen gik tredjepladsen og en præmiesum på 68.250 Euro til endnu en belgier; Nicola Philippaerts på Cortez e. Quick Star i tiden 36,20 sek.