Mange flotte danske resultater ved Baltic Cup

21-01-2022 06:27

Christine Krogh Frausing
Skribent

I går var første stævnedag ved Baltic Cup hvor de danske ryttere har vist rigtig fin form, og har redet mange flotte placeringer i hus

Copyright Ridehesten.com
Silje Frederikke Kristoffersen og Nano Van T Laar. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag var første stævnedag ved Baltic Cup, der afvikles hos Riders Cup ved Herlufmagle. Der blev i går afviklet i alt 221 starter, hvor de danske ryttere klarede sig særdeles godt. Stævnets første klasse, en children-klasse på 105 cm, blev vundet af danske Casper Moberg med vallakken Coeur de Cento e. Coupe de Coeur/ Cento. 

Dagens anden danske sejr gik til Palma Sophie Gry Jansson-Christensen, der med kategori 2 ponyen, Sligo Lux To Queeny, red fejlfrit i begge faser i klassen på 100 cm, med en tid der var hurtig nok til at ligge sig forrest blandt 24 ryttere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdagens tredje danske sejr gik til Olivia Rekling og ponyen Fionn's Son, da de i en klasse på 110 cm red fejlfrit, og lige akkurat var hurtigere end danske Emilia Norrbom Sams, hvor kun 0,12 sekunder skilte dem ad.

Succesen for de danske ryttere fortsatte, da Jessica Holm Svensson vandt Big Tour for kategori 2 ponyer, en klasse på 110 cm, hvor Jessica lykkes med at ride fejlfrit og hurtigt med ponyen Sabrina Fair.

Silje Frederikke Kristoffersen rundede dagen af med at blive placeret både som nr. 1 og 3 i CSIP klassen, der var 120 cm. Førstepladsen tog hun med ponyen Nano Van T Laar, imens hun med ponyen Why Not Equus besatte tredjepladsen.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald