Maria Bjørnkjær Asferg: Endelig kom det 10-tal!

07-03-2020 10:58

Annika Knudsen Lorentsen

Selvom det ikke blev til en sejr til Fabulant Ask og Maria Bjørnkjær Asferg i Katrinelund Unghestechampionat, så er Maria virkelig godt tilfreds og meget glad for at blive belønnet med et 10-tal i ridelighed

Nyheden fortsætter efter annoncen

Maria Bjørnkjær Asferg er en af de ryttere, der har haft en del at se til i Katrinelund Unghestechampionat, for her har hun haft hele tre heste med. 

Alle tre heste har klaret opgaven virkelig flot, og det er da også lykkes for Maria at ride alle tre heste til en placering i top-7 sammenlagt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er meget imponeret over det arbejde, Maria har lagt i de unge heste, og den måde hun har fremvist dem på, fortæller testrytter i Unghestechampionatet Andreas Schou

Glad og stolt Maria
– Det er rigtig sjovt, når man får ros for sit arbejde, og særligt fra en så dygtig rytter som Andreas, fortæller Maria, som i dag er blevet belønnet med et 10-tal for ridelighed med hesten Fabulant Ask, som også er endt sammenlagt som nr. 2 i Unghestechampionatet. 

– Jeg vil helst ikke virke højrøvet, men jeg synes, jeg har fortjent det 10-tal. Jeg har længe kæmpet for det, og jeg arbejder virkelig meget med de unge heste, så at det endelig lykkedes, er virkelig fedt. Jeg har et godt team, og jeg har lært en masse af nogle rigtig dygtige folk de seneste år, så det er dejligt at få det her med, understreger en glad og tilfreds Maria efter dagens testrytterdel i Unghestechampionatet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen