Masser af aktivitet på Riders Cup

06-11-2023 13:56

Der er fuld gang i ridehusene på Riders Cup, hvor der i weekenden blev afholdt landsstævne i springning for hest, mens ponyerne er klar til indtage ridehuset i denne uge. Weekendens højeste klasse blev vundet af Jeff Paw Nielsen

Copyright Ridehesten.com
Jeff Paw Nielsen på Ibiza VK ved World Cup Herning i sidste måned. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Indendørssæsonen er godt i gang og det er også gældende for Riders Cup, som netop har haft budt hestene velkommen til landsstævne i springning og nu er klar til endnu en tørn - denne gang med ponyer.

Stævnets højeste klasse i den forgange weekend var lørdagens S1* 145 cm og den blev vundet af Jeff Paw Nielsen på Ibiza VK e. Vigo d'Arsouilles/ Phin Phin foran Jessica Toelstang med SP Camoral e. Casall. 

Som vi skrev om forleden er superhoppen Dublé tilbage og i søndagens Akkumulator-klasse blev hun og Maria Hjort Frederiksen nummer to efter Simone Hansen Scherff og Søndervangs Matilde e. Catoki/ Cassini II (opdr. Søndervang v/ Else og Nis Ravn) som vandt klassen.

I denne uge er bliver ridehuset indtaget af ponyer, da der afholdes landsstævne i springning for dem, hvor der også er distriktklasser for både hest og pony samt finaler i Nord-Vest Box Cup. Samtidig afholdes der også rosenparade for alle ponyryttere der slutter deres pony år ved årskiftet.

Alle resultater fra stævnet. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen