Masser af dressur i Viborg i dag

22-04-2016 20:44

Sanne Kolind

I dag og i morgen lørdag holder Viborg Rideklub c-stævne i let dressur. I dag blev der redet LA2, 4 og 6, og der var masser af flot ridning at kigge på

Første klasse i dag var en helt fyldt LA2. 32 ryttere var meldt til start og første rytter startede ud med at sætte niveauet højt. Det var Line Tange Jacobsen der lagde ud med at ride 70,82% sammen med Zafari Søholm. Vi har helt henne i den sidste 3. del af klassen før dette resultat blev slået. Og blandt de sidste heste var der et meget højt niveau, og flere ryttere kom over 70%.
Vinderen af klassen blev Louise Vestergaard Kragh på den 5-årige L'espoir datter, Let’s Walk der bl.a. også deltog i Blue Hors Unghestechampionatet i Herning. De red i dag til 74,83%, med over 3% til nr. to i klassen. Det blev Line Tange Jacobsen på sin anden hest, Straighthorse Safira. Hun red til 71,72%. Nr. 3 i klassen blev Louise Christensen på Supreme’s Diamond. De red til 71,03%.
Line Tange Jacobsen og Zafari Søholm endte som nr. 4 og ind på 5. pladsen kom Amalie Brandt Aidel oh Lundens Gefion med 70,52%.

Den næste klasse var LA4. her var også godt fyldt op. 28 equipager skulle igennem i denne klasse.
Vinderen blev Katrine Rosa Bjørklund, der trods kun 4 dages makkerskab med Fiskegaarden’s Stella, blev de den eneste equipage der red til over 70% i denne klasse. De blev belønnet med 70,59%.
Igen i denne klasse var Line Tange Jacobsen med i front. Denne gang på Jestis De Bono. De red sig til en 2. plads med 69,41%. 3. pladsen blev indtaget af Nellie Thyregod Jensen og Sejlgaards Vishnu med 68,38%.

Dagens sidste klasse, og også stævnet højeste klasse, LA6 var en lille klasse med kun 10 starter.
På trods en enkelt fejlridning i programmet vandt Karen Marie Bruun klassen på den sorte hoppe Vimogårdens Ricca Donna. De red til hele 72,50%. 2. pladsen gik til Ditte Gilkjær på Præsteskovens Raquel. De red til 71,94% og henviste derfor Niels Henrik Christensen og Elcrusador til 3. pladsen. De red til 69,21%.

Naboen til Ridecenteret, Rytterhuset, har holdt åbent det meste af dagen med outlet udsalg. Og mange fandt vejen derover og fik gjort sig nogle gode køb. Igen i morgen vil der være åbent i butikken.

Se alle resultater fra stævnet her 

Ridehesten havde en fotograf til stede under alle klasser fredag, og billederne vil komme på nettet mandag.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen