MCH’s Varmblodspris til Hans Schougaard

12-03-2022 20:53

Et af de store højdepunkter i lørdag aftens gallashow er traditionen tro overrækkelsen af MCH’s Varmblodspris, der er overrakt hvert år siden 2004 med undtagelse af sidste år

Copyright Ridehesten.com
En taknemmelig og bevæget Hans Schougaard. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods formand Jan Pedersen havde igen i år fornøjelsen af at overrække MCH’s Varmblodspris til en person, der har haft særlig betydning for Dansk Varmblod igennem mange år.

Det blev i år til dyrlæge Hans Schougaard, Nørlund Hestehospital, der på flere felter har været forud for sin tid med på betydningsfulde områder i avlen som osteochondrose og reproduktionsmetoder som sædtapning og inseminering.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hans Schougaard har i mange år spillet en stor rolle for Dansk Varmblod som forbundets mangeårige dyrlæge bl.a. ved forbundets auktioner og ved 10- og 35-dages prøverne samt backstage ved hingstekåringen med et stort ansvar.

Det var en meget bevæget Hans Schougaard, der tog imod hæderen og en check på 25.000 kr. fra MCH Messecenter Herning: ”Jeg plejer at have kontrol over situationen, men jeg er dybt rørt og taknemmelig over, at man har sat pris på mit arbejde.”

Copyright Ridehesten.com
Anders Ladefoged Mortensen, MCH Messecenter Herning, Hans Schougaard og Jan Pedersen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald