Medaljedyst i Bernstorffparken

19-06-2015 20:06

Anne-Sofie Schou Munk

Sportsrideklubben er arrangør af årets ridesportsevent for de unge. I dagene  fra den 24-28 juni er alle velkomne til følge med når der skal kæmpes om medaljerne

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og Catoki

Der er altid masser af fart og spænding når ponyrytterne, og vores unge ryttere kommer på banen. Sportsrideklubben har satset det hele, for at give heste, ryttere og publikum en fantastisk oplevelse på Danmarks smukkeste, og bedst beliggende ridebane.

Deres nye tribune giver mulighed for at opleve underholdning i topklasse, også selvom det regner.

Sportsrideklubben rider selv med

150 ekvipager fra hele Norden kommer til start næste weekend, heraf er de 37 danske. 11 af dem starter for Sportsrideklubben. 

Emil Hallundbæk der også rider for SPR er bare 17 år. Han blev ved de danske mesterskaber hos Absolute Horses i Tågerup for 14 dage siden kåret til dansk mester for ungryttere på hesten Uno’s Safier. I parken rider han som U25 rytter på en ny hest, Catoki. Det er imponerende at en så ung rytter, kan ride med på alle niveauer, og det skal blive spændende at se hvordan han klarer udfordringen som U25 rytter med Catoki.

Stedkendt banedesigner

Erling Simonsen der har stor erfaring som banedesigner, og som før har designet banerne i Bernstorffparken, skal sammen med Jan Juul stå for banerne under de Nordiske mesterskaber. Erling har erfaring internationalt, og var blandt andet også banedesigner til Christmas show på Vilhelmsborg sidste år. Publikum kan derfor godt regne med at det bliver en flot og udfordrende bane.

Storskærm og livestreaming

Stævnet bliver dækket af dreamsports.tv, hvis man mod forventning ikke kan møde op personligt og opleve stemningen på Danmarks smukkeste bane. Der er gratis adgang, og på stævneområdet kan man i de mange stande, handle rideudstyr og andre hesterelaterede ting. Der vil også være mulighed for at få en bid mad, eller noget at drikke. 

 

Se startlister og resultater HER

 

Kilde: Pressemeddelse

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner