Merrald: Dem skal jeg ride til DM

27-05-2023 19:02

Blue Hors-rytteren Nanna Skodborg Merrald, der pt. ligger nr. 4 på verdensranglisten i dressur, kommer til start med to heste ved danmarksmesterskabet i næste uge

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors-rytteren Nanna Skodborg Merrald med den ene af sine to DM-heste. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne måned er Nanna Skodborg Merrald den højst placerede danske dressurrytter med en fjerdeplads på FEI's verdensrangliste, og det er hun i kraft af sine mange internationale topplaceringer på flere Grand Prix-heste fra Blue Hors.

Når DM i dressur for seniorer i næste uge løber af stablen  i Uggerhalne, lyder startlisten på 26 ekvipager,  hvoraf Blue Hors-rytteren tegner sig for de to. En af hendes topheste har et andet job at se til,  men hør her, hvilken afgørelse Nanna og hendes team på Blue Hors har truffet om hendes DM-start:

Nyheden fortsætter efter annoncen

15-årige Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack/ Wolkentanz II overtog Nanna i slutningen af 2022, og sammen havde de stævnedebut i januar i år. Ved deres anden start i februar vandt de World Cup-kvalifikationen i Neumünster, og dermed var World Cup-finalen i april i Omaha, USA, blot deres tredje stævne sammen.

Nannas anden DM-hest er den 15-årige avlshingst Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/ Ferro, som hun stævnedebuterede for halvandet år siden. De har i fællesskab fire (internationale) stævner på samvittigheden og har udelukkende opnået første-, anden- og tredjepladser. Senest ved CDI-stævnet i Hagen.

Se startlisten til DM i dressur for seniorer.

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Don Olymbrio ved deres første, fælles udendørsstævne. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald