Merrald med ny stjerne på vej

03-12-2017 18:18

Britt Carlsen

Nanna Skodborg Merrald er i høj grad på vej tilbage i den danske dressurtop. I ECCO Cup Finalen i Uggerhalne sejrede hun sikkert i U25 - i en klasse som blev en smuk afslutning på finalen, der har været rost til skyerne

Nanna Merrald sejrede i U25 ECCO Cup finale med Sådan Que.

Adskillige ryttere, trænere og forældre har udtrykt stor ros til arrangørerne af dette års ECCO Cup Finaler – Uggerhalne Sportsrideklub har formået at få alle til at føle sig hjemme. Og de gode faciliteter har dannet en perfekt ramme om de præstigefyldte finaler.

Den lange stævnesæson sluttede her til aften i Uggerhalne med finalen for U25-ryttere, og det blev i høj grad en seværdig afslutning på et flot finalestævne, da Nanna Merrald red til 78,708% og Victoria Vallentin fulgte op med 76,33% En stor del af finalerytterne rider med et dejligt overblik på banen, og det gjaldt ikke mindst Nanna og Victoria, som deres unge alder til trods kan trække på mange års erfaring.

Victoria Vallentin og Ludwig der Sonnenkönig kom ind på andenpladsen.

Nanna sejrede sikkert på Sådan Que e. Quaterback (opdr. Mike Andersen). Den 9-årige hoppe viser flot piaffe og passage og er meget øvelsessikker, så hoppen er udset til at få sin internationale debut i U25 i det nye år.
Victoria Vallentin har siden i sommer redet for Helgstrand Dressage, og i Ludwig der Sonnenkönig e. London Swing har hun en hest med stort potentiale og en vældig udstråling på banen.
Maja Petersen og Højgårds Dexter e. Dolany (opdr. Marie Petersen) kom begge dage ind på tredjepladsen og sluttede dermed på podiet.