Mette Askham: Det er sjovt og nervepirrende

19-04-2022 12:12

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er Mette Askham Jensen en af de unge ryttere der skal ride Nations Cup i Zduchovice, Tjekkiet. Hun er på vej derned og fortæller, at hun glæder sig til at ride for det danske hold

Copyright Ridehesten.com
Mette Askham Jensen og Destany. Foto: Ridehesten.com/Krisitine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De unge danske springryttere er på vej til Tjekkiet, hvor de senere på ugen skal ride Nations Cup for junior og ungrytter, og en af de ryttere der er godt på vej derned er Mette Askham Jensen, som skal ride på ungrytternes hold. 

– Jeg glæder mig til at ride sammen med de andre på hold. Det er altid megasjovt, og vi har det for det meste altid rigtig godt og vi støtter hinanden, fortæller Mette og fortsætter: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er altid sjovt og nervepirrende, og man hepper jo ekstra meget på sine holdkammerater. Jeg er mere nervøs når de andre rider, end når jeg selv skal ride. 

Copyright Ridehesten.com
Mette Askham Jensen og Destany. Foto: Ridehesten.com/Krisitine Ulsø Olsen

Godt på vej mod Tjekkiet
I nat har Mette og hestene overnattet i Leipzig, og nu er de på vej det sidste stykke af vejen mod stævnepladsen i Tjekkiet. 

– Køreturen er gået rigtig fint. Destany og Carlos står roligt i bilen og vi har holdt pause i Leipzig, hvor vi overnattede. Jeg har Carlos med i Nations Cuppen. Han er en hest, som jeg stadig er i gang med at lære at kende, så vi regner ikke med så meget, men jeg håber selvfølgelig på nogle gode og fornuftige runder, slutter Mette. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald