Mikala Bagge modtog DV's æresemblem

10-02-2015 13:25
Avl

Ved Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde den 7. februar 2015 blev region 1's Mikala Bagge tildelt Dansk Varmblods æresemblem i guld

Copyright Ridehesten.com
Dansk Varmblods formand Jan Pedersen, arrangementschef Betina Berwald og med blomsterne er det region 1's Mikala Bagge.

Formand Jan Pedersen overrakte under forbundets repræsentantskabsmøde i lørdags Mikala Bagge Dansk Varmblods æresemblem i guld og motiverede tildelingen med, at Mikala blandt andet har siddet i region 1's bestyrelse i 10 år. Ordene lød endvidere:

- Dit særkende er, at du arbejder rigtig meget for, at alle kan være med - også den lille avler. Det er prisværdigt. Du har stor faglige viden, som du gerne øser ud af og rigtig mange har haft glæde af dine vise ord omkring afstamninger osv. Du har i de senere år stået for al kommunikation i region 1 og troligt varetaget jobbet med at få skrevet til Ridehesten hver måned. Du har også været regionens sekretær, hvilket har betydet et utal af referater. Og jeg hører, det har været de hurtige referater. Det siges, at deltagerne i møderne dårligt er kommet hjem, inden referatet fra aftenens møde er tikket ind på mailen.
- Du er ikke bleg for at tage en diskussion, og vi har flere gange her ved repræsentantskabsmødet hørt dig på talerstolen forsvare et synspunkt, som du brændte for. Jeg ved, at region 1 har sat stor pris på dit store arbejde med at samle resultater sammen og finde billeder i forbindelse med, at region 1 hvert år hædrer regionens medlemmer for deres ride- og avlsresultater. Mikala tak for din store indsats. Også fra Region I skal der lyde en stor tak for indsatsen, sluttede formand Jan Pedersen.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen