Minderhoud og Dream Boy går sejrsgang

29-12-2018 18:21

Camilla Tiefensee Schrøder

For under to uger siden vandt Hans Peter Minderhoud og Glock's Dream Boy World Cup-Grand Prixen på London Olympia, og nu har de hentet to World Cup-sejre mere i Mechelen. I dag med en score på over 80 % i kür

Copyright Ridehesten.com
Hans Peter Minderhoud og Glock's Dream Boy vandt i dag deres første World Cup-kür. Her ses de i London i sidste uge, hvor de vandt World Cup-Grand Prixen. Foto: FEI/Jon Stroud
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der blev givet ganske høje procenter i fredagens Grand Prix Freestyle ved World Cup-stævnet i Mechelen. Hans Peter Minderhoud fra Holland blev dagens vinder med hele 83.665 % på den 10-årige KWPN-hingst Glock's Dream Boy e. Vivaldi/Ferro. Men den hollandske ekvipage fra Glock Horse Performance Center var langt fra den eneste, der brød 80 %-barrieren. Tyske Helen Langenhanenberg på Damsey FRH e. Dressage Royal/Ritual blev nummer to med 82.880 %, mens også portugisiske Maria Caetano og svenske Therese Nilshagen formåede at ride over 80.

Se resultatlisten. 

En forrygende World Cup-debut
Det var også Minderhoud og Dream Boy, som vandt fredagens indledende Grand Prix. Her opnåede ekvipagen 75.870 %. Således har de haft godt med medvind på dressurbanerne her i december måned, hvor de nu er kommet øverst på skamlen ved hele to World Cup-stævner inden for to uger. I sidste uge ved Olympia London International Horseshow blev de nummer et i World Cup-Grand Prix-klassen og nummer tre i den efterfølgende kür. Og det var oven i købet ekvipagens World Cup-debut.

Se alle start- og resultatlisterne

Nyheden fortsætter efter annoncen

Finalen nærmer sig
Hans Peter Minderhoud ligger nu nummer fire i den samlede stilling efter deltagelse ved fire World Cup-stævner i denne sæson.
Daniel Bachmann Andersen, som deltog i Herning og Stuttgart, ligger på en foreløbig 10.-plads med 35 point, mens listen føres af tyske Benjamin Werndl.
Nu, hvor vi tager hul på det nye år, er der kun tre kvalifikationer tilbage i den vesteuropæiske liga, inden det gælder finalen ved Göteborg Horseshow den 3.-7. april 2019.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen