Nathalie er hos Ridehesten kl 10.00

08-03-2015 08:13

Kom forbi Ridehestens stand i hal E kl. 10.00, hvor du kan møde Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, der er på besøg i standen for at signere bogen ’Digby – fra hest til verdensstjerne’

Copyright Ridehesten.com

Rigtig mange var forbi Ridehestens stand i hal E i går, da Nathalie zu Sayn-Wittgenstein var på besøg for at signere bogen ’Digby – fra hest til verdensstjerne’, som kan købes med jubilæumsrabat i Ridehestens stande i hal E og hal C.

I dag kommer hun igen, og det er kl. 10.00 på Ridehestens stand i hal E.

Digby – fra hest til verdensstjerne
Gennem et helt år har prinsesse Nathalie fortalt om uddannelsen af Digby og sit syn på uddannelse af heste til Britt Carlsen (ghostwriter på Hasse Hoffmanns bog ’Dressur med hjerte og forstand’), og det er udmundet i bogen ’Digby – fra hest til verdensstjerne’.
Bogen er fortællingen om Digby og om Nathalies uddannelse gennem 11 års ophold i to af verdens bedste træningsstalde – først hos Kyra Kyrklund og Richard White og senere hos den tyske dressurlandstræner Klaus Balkenhol.
Der er i høj grad også tale om en lærebog, der belyser, hvordan korrekt uddannelse og gymnasticering af hesten kan forme en Grand Prix-hest, krydret med mange gode råd til problemløsning.
– Jeg håber, at bogen om Digby og hans uddannelse kan inspirere andre til at tro på deres heste, også på heste, som måske ikke fra begyndelsen, ser ud til at have de gangartsmæssige kvaliteter, der kan bringe dem frem til dressurens højeste klasser, fortæller prinsesse Nathalie.
’Digby – fra hest til verdensstjerne’ er for alle hesteinteresserede, uanset om man gerne vil fordybe sig i den inspirerende historie, eller om man søger ny viden til den daglige træning og uddannelse af dressurhesten.

Nathalie zu Sayn-Wittgenstein signerer bogen ’Digby – fra hest til verdensstjerne’ på Ridehestens stand i hal E (E4158) i dag søndag den 8. marts kl. 10.00.

Bogen kan også købes på Ridehesten.coms webshop HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen