Nathalie møder klubberne i Herning

04-03-2024 19:34

Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, der opstiller til valg for en post i Dansk Ride Forbunds bestyrelse, vil gerne gøre noget for klubberne

Copyright Ridehesten.com
Nathalie zu Sayn-Wittgenstein med sin hest Fifty Cent. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da Nathalie zu Sayn-Wittgenstein indstillede sit kandidatur til en bestyrelsespost i Dansk Ride Forbund, gjorde hun det samtidig klart, at hun gerne vil gøre noget for rideklubberne og for en forbedret kommunikation.

I en story på Instagram i weekenden skrev hun, at DRF’s bestyrelse arbejder for klubberne, og derfor vil hun gerne vide, hvad hun kan gøre for klubberne, hvis hun bliver valgt ind.

For en måneds tid siden stillede hun nogle spørgsmål i sin Instagram-story, som netop gik på hendes ønske om at tilegne sig mere viden om klubberne, og hun modtog mange svar fra danske rideklubber.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Jeg blev så glad for de mange svar og de mange gode ideer. Online kommunikation er dog ikke det samme som at tale ansigt til ansigt, så derfor vil jeg gerne invitere bestyrelsesmedlemmer fra DRF-klubber på te/kaffe for personligt at høre mere om klublivet, fortæller Nathalie.

Hun kommer til Dansk Varmblods Hingstekåring, hvor hun blandt andet skal ride internationalt på sin egen hest og hjælpe nogle af sine elever, lige som hun også lægger vejen omkring Nathalie Horse Cares stand F5010 Hal F.

Det er netop her, at hun lørdag den 9. marts kl. 13.00 står klar til at møde landets rideklubber med noget på hjerte.

Copyright Ridehesten.com
Det er her på Nathalie Horse Cares stand i Hal F, repræsentanter kan finde Nathalie zu Sayn-Wittgenstein til en snak om rideklubber i DRF. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen