Nathalie suveræn i Aachen

02-07-2009 19:24
Ved et af verdens mest betydningsfulde stævner, CHIO Aachen, vandt Nathalie zu Sayn Wittgenstein idag med hesten Rigoletto

Danske Nathalie vandt torsdag Grand Prix CDI i Aachen med 72,128% med hesten Rigoletto e. Rubinstein og var den eneste danske startende i klassen. Rigoletto viste sig i stor-form og meget opmærksom på sin rytter. Idag afvikledes også anden halvdel Grand Prix CDIO, en nations cup, hvor det danske hold desværre ikke opnåede placering. Nathalie var første rytter til at præstere et fejlfrit ridt og scorede med Digby 71,830%, hvilket rakte til en fjerdeplads. Med de to flotte placeringer vandt prinsessen over 5.000 euro i præmiepenge idag. Ridehesten vil de kommende dage rapportere fra Aachen.