Ni top-50 ryttere til UVM

20-09-2022 15:09

Annika Knudsen Lorentsen

Fra Longines FEI verdensranglistens top-50 kommer hele ni ryttere til start i sadlen på nogle af deres unge heste ved UVM eller i Sires of the World i denne uge, i forbindelse med det internationale stævne på Zangersheide

Copyright Ridehesten.com
Christian Ahlmann. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er et stjernespækket felt af ryttere der kommer til start ved UVM på Zangersheide som afholdes i denne uge. Den første konkurrence finder sted på torsdag, og her kommer hele ni af verdens top-50 bedste ryttere til start. 

Den bedstplacerede rytter som er tilmeldt ved stævnet er Harrie Smolders fra Holland, som er placeret som nr. 7 i verden i skrivende stund. Han kommer til start i Sires of the World med to hingste. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Næstbedst placerede er tyske Christian Ahlmann, som skal ride hele seks unge heste i verdensmesterskabet og tre hingste i Sires of the World. Ahlmann er i skrivende stund placeret som nr. 20 på verdensranglisten. 

Foruden de to nævnte ryttere, kommer både Nicola Philippaerts, Gregory Whatelet, Wilm Vermeir, Gilles Thomas, Oliver Philippaerts, Jos Verlooy og Koen Vereecke fra verdensranglistens top-50 til start ved stævnet. 

Se hele deltagerlisten.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen