Svendgaard var flyvende i 7-års

23-09-2023 14:53

Annika Knudsen Lorentsen

UVM på Zangersheide: Christian Svendgaard leverede en toppræstation i dagens B-finale for 7-års heste, hvor han red avlshingsten Tannenberg Dree Boeken til en ottendeplads

Copyright Ridehesten.com
Christian Svendgaard med Tannenberg Dree Boeken. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

97 7-års heste mødtes i dag i B-finalen for 7-års heste ved verdensmesterskaberne for unge heste på Zangersheide. 31 af dem lykkedes med at ride fejlfrit i dag, og tiden blev derfor særdeles afgørende for placeringerne. 

Der skulle rides rigtig stærkt for at sikre sig sejren, og det blev britiske Nicole Lockhead Anderson der kom hurtigst i mål med Conthargo PS e. Conthargos/ Centadel. Hun var den eneste der lykkedes med at ride under 60 sekunder på den 140 cm høje bane. 

Copyright Ridehesten.com
Tannenberg Dree Boeken. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Fire danske ekvipager var til start i klassen, og to af dem var fejlfrie, men kun én hurtig nok til en placering. Her var det Christian Svendgaard der red den DV-kårede hingst Tannenberg Dree Boeken e. Otangelo/ Darco til en topplacering med tiden 63,41 sekunder. Den tid rakte til en ottendeplads i klassen. Hingsten, der er ejet af Lars Fedder, var igen i dag særdeles velspringende, og sikrede sin anden top-10 placering ved stævnet. 

– Jeg er rigtig godt tilfreds, og han var virkelig god i dag, fortæller Christian om Tannenberg Dree Boekens præstation i dag. 

Copyright Ridehesten.com
Christian Svendgaard med Tannenberg Dree Boeken. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

I videoen nedenfor kan I høre Christian fortælle mere om stævnet hernede og runderne i sadlen på Tannenberg Dree Boeken, mens I kan se video af dagens runde nederst.

Den anden dansker der var fejlfri i dagens 7-års klasse var Karen Møller Rohde med Davos Ask Z e. Dakar VDL/ U.S.. 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev