Niels Ulrich Pedersen er ikke blandt os længere

10-09-2016 13:26

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Med en karriere som teknisk delegeret gennem mange år i Dansk Ride Forbund, medlem af Sportsrideklubbens bestyrelse i 42 år, formand for springudvalget indtil 1994 og holdleder for det danske springlandshold ved OL i 1992, vil Niels Ulrich være en savnet mand i fremtiden

Copyright Ridehesten.com
En glad og frisk Niels Ulrich Pedersen ved Riders Cup

En ildsjæl i springsporten er ikke længere med os. I nat har Niels Ulrich Pedersen, også kendt som NUP, direktør for en af de førende trælastdistributører i Danmark forladt os. Han er stille sovet ind i eget hjem i en alder af 72 år.

Niels Ulrich efterlader sig kone Rinne, søn Nick, barnebarn og sin datter Sarah Møller Pedersen, der også selv er en stor del af den danske springsport med flere flotte resultater gennem årene – herunder nordisk mester i 1997 og 2001 og vinder af B-finalen ved EM i 2002.

Senest mødte Ridehesten Niels Ulrich Pedersen ved Riders Cups internationale trestjernede stævne i juli måned – en glad og entusiastisk Niels Ulrich, der som sædvanligt havde helt styr på tingene.

Formand for Sportsrideklubben, Jakob Leth, fortæller kærligt om Niels

- Niels Ulrich har siddet i bestyrelsen siden 1972 og været primus motor for at få internationale stævner i Danmark op at køre i mange år. Vi har i 20 år haft et rigtig tæt og godt samarbejde, hvor han har været stævneleder. Vi kommer virkelig til at savne ham!

Ridehesten sender kærlige tanker til alle omkring Niels Ulrich og hans familie

Læs mere om ildsjælen Niels Ulrich Pedersen og hans arbejde i næste nummer af Ridehesten

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen