Nikolaj Hein Ruus placeret i Las Vegas

15-11-2019 09:42

Camilla Tiefensee Schrøder

Den danske springrytter Nikolaj Hein Ruus blev placeret med to heste i den indledende rankingklasse ved denne uges World Cup-stævne i Las Vegas, hvor også en DV-hingst var blandt de placerede

Copyright Ridehesten.com
Nikolaj Hein Ruus og Crusador Z. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

44-årige Nikolaj Hein Ruus har de sidste uger turneret rundt mellem World Cup-stævnerne i det vestlige USA, hvor han har sprunget sig til mange topplaceringer. I denne uge er turen gået til Las Vegas, Nevada, hvor det foreløbig er blevet til to topplaceringer i onsdagens rankingklasse, 1.45m Blenheim Welcome Jumper Classic.
Han kom på tredjepladsen med den 10-årige Cruzador Z e. Chacco-Blue/Indorado og på fjerdepladsen med den 10-årige Vahinee Semilly e. Mylord Carthago/Quidam de Revel efter fejlfri ridt på begge heste.

Se resultatlisten

Nyheden fortsætter efter annoncen

Også en danskopdrættet hest blev placeret i rankingklassen, nemlig den 9-årige Nkh Carrido e. Carrico/Escudo II, som er opdrættet af Niels Johansen og Mette Madsen og startede sin stævnekarriere på dansk grund med Rikke Andersen i 2014-15.

Hingsten er det sidste år blevet redet af tyskeren Mathis Schwentker, som har opnået flere topplaceringer med hesten i både 3*- og 4*-stjernede klasser. Bl.a. vandt de en 1.50 m Grand Prix-kvalifikation ved det internationale stævne i Sacramento i sidste måned.

Longines FEI Jumping World Cup Las Vegas afvikles ved stævnet på lørdag kl. 19.45 lokal tid.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen