Nis Valdemars talentpris uddelt til tre glade ryttere

09-06-2021 08:38

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden modtog tre ryttere Nis Valdemars Talentpris. Det gjorde de i forbindelse med Aarhusmesterskaberne på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Ryttere på vej til overrækkelsen af prisen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nis Valdemar har for et par år siden doneret mere end en million til en mindefond, som er opkaldt efter ham, og det er fondens formål at støtte talentudviklingen i ridesporten, fortrinsvis lokalt. 

Det betyder også, at der ind imellem uddeles talentpriser, og det blev der gjort i forbindelse med weekendens Aarhusmesterskab. 

Copyright Ridehesten.com

Her modtog Miguel Schaldemose Larsen prisen i LA-kategorien, mens Anna Munkebo modtog den i PRI/PRT-kategorien. For hest var det Amalie A. Bang, der modtog den i MB-kategorien. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er meget beæret over at have vundet Nis Valdemars Talentpris 2021, og jeg synes det er fantastisk, at et menneske som Nis Valdemar har stiftet en fond, som er med til at støtte sporten. Jeg synes det var en mega stor oplevelse at møde Nis Valdemar i egen person, og endnu større at få overrakt talentprisen af ham, fortæller Miguel Schaldemose Larsen, som håber, at andre vil støtte sporten præcis som Nis Valdemar gør. 

Copyright Ridehesten.com
Amalie Bang og Blue Hors Dreamline. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner