Noona Linde er dansk mester for U21

05-02-2023 18:06

Annika Knudsen Lorentsen

Sidste indendørs Agria DRF Mesterskab i springning på Vilhelmsborg er blevet afgjort, og her lykkedes det Noona Wildfang Linde at sikre sig guldet i en spændende omspringning

Copyright Ridehesten.com
Noona Wildfang Linde med Cloi. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Mesterskabsweekenden arrangeret af Danish Derby Horse Shows på Vilhelmsborg er nået vejs ende, og ungrytternes mesterskab er netop blevet afgjort. 

I dag mødte ungrytterne en 140 cm høj bane, som gav fejl til en del ryttere, og det betød, at sammenlagt med gårsdagens resultater, så endte tre med et samlet fejlfrit resultat. 

Copyright Ridehesten.com
Noona Wildfang Linde med Cloi. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Det blev mellem disse tre, at medaljerne skulle findes, og de kunne derfor ride ind i omspringningen velvidende, at de som minimum ville vinde bronze. 

Det virkede som om, at Marie Louise Riisgaard Kemp var fuldt bevidst om dette, da hun red på banen som den første. Med den velspringende 4Ever Black Jack e. Favorit Ask/ Ulrich Z (opdr. Lone Linding) red hun roligt og sikkert rundt på banen og sluttede igen med et fejlfrit resultat. 

Copyright Ridehesten.com
Marie Louise Riisgaard Kemp med 4Ever Black Jack. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Herefter kom Noona Wildfang Linde på banen, og sammen med Cloi e. Quirado/ La Zarras satte hun tempoet en hel del op. Hun kom også fejlfrit i mål og lagde dermed pres på omspringningens sidste rytter med guldmedaljen lige indenfor rækkevidde. 

Det endte med guld til Noona, for selvom Maria Nørregaard Langhoff også red fejlfrit og gjorde sit til at ride hurtigt, så var hun ikke hurtig nok. Noona kunne glæde sig over at modtage guldmedaljen, mens Maria Nørregaard Langhoff fik sølv, og Marie Louise Riisgaard Kemp modtog bronzemedaljen. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Nørregaard Langhoff med Diarada S. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Dermed sluttede et flot mesterskabsweekend for de tre ekvipager, som hele vejen igennem ikke har lavet en fejl rundt på de krævende baner. 

Fjerdepladsen blev delt af tre ekvipager. Her var det Emilie Mosegaard Christiansen med Syvhøjegårds Enzo e. Chandler/ Carano (opdr. Niels Osterland), Victoria Sophia Hjort-Madsen med Catwalk V e. Cosmeo/Heartbeat (opdr. Ole Christensen) og Mette Askham Jensen med Saharis Favorit Carlos e. Favorit Ask/ Claudius (opdr. Stutteri Sahari v/Jette Lønsson & Niels Olsen). 

Copyright Ridehesten.com
Noona Wildfang Linde med Cloi. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Alle resultater fra stævnet. 

I videoen nedenfor kan I se Noonas flotte omspringningsridt. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen