Nordmand lukkede og slukkede

17-05-2015 17:28

Anne-Sofie Schou Munk

Der blev redet frækt og hurtigt i dagens sidste klasse, danskerne var både hurtige og fejlfrie, men desværre ikke begge dele på samme tid

Christopher Melander fra Norge på Buckle Up løb med sejren i dagens sidste klasse, Stutteri Ask Grand Prix of Odense, skarpt forfulgt af den svejtsiske Chantal Müller på U Tabasca.

Stutteri Ask Grand Prix blev afviklet over to runder, og 12 ryttere fik adgang til anden og afgørende runde. Her var både Andreas Schou/All Star og Søren Nørgaard Pedersen/Tailormade Chaloubet fejlfrie, mens Torben Frandsen og Antares blev noteret for en tidsfejl. 

I anden runde var Frandsen igen fejlfri på forhindringerne, og igen fik han tidsfejl, men som klassen udviklede sig, skulled det vise sig, at Torben havde lagt en god taktik, han sluttede som bedste dansker på 4. pladsen. - Antares kan springe det hele, men han er en lidt langsom hest, så tiden er altid svær for ham, fortæller Torben der var meget tilfreds med sin hest i dag. - Han havde også blot en tidsfejl i Grand Prix'en i Drammen, så han er i god form nu. Hvad der fremadrettet skal ske ved vi endnu ikke. Landstræneren kontakter os, så vi kan lave en plan, så må vi se. Jeg vil gå efter at få en plads på EM holdet til Aachen i august, jeg har en hest, som har vist den kan springe på græs og Antares har også gået i Aachen tidligere. Han bliver ikke imponeret af omgivelserne. Jeg syntes vi har haft et super godt stævne her i Odense, flot stævneplads og græsbanen viste sig ikke at være et problem overhovedet, slutter Torben Frandsen.

 

- Det var meget ærgerligt, sagde Andreas Schou som svar på det faktum, at All Star fik et nedslag i omspringningen, et let et af slagsen, men parret sluttede på femtepladsen mere end to sekunder hurtigere end klassens vinder. - Jeg viste vi kunne slå tiden, så jeg gik efter sejren, siger Andreas som er super tilfreds med sin, noget urutinerede hest, som viste stor klasse. 

Søren Nørgaard Pedersen og Tailormade Chaloubet var også fejlfri i hovedrunden, men i omspringningen kom der et nedslag, som sendte parret ned på 7. pladsen. - Jeg red på et galopspring for meget til forhindringen, så al skyld går til mig og ikke til hesten for det nedslag, sagde Søren, som var glad for, at de danske ryttere kom så stærkt igen i Stutteri Ask Grand Prix, hvor Kasper H Hansen blev placeret på 8. pladsen, så det blev dansk på 4., 5. 7. og 8. pladsen i den afgørende springning. 

 

Se hele resultatet HER

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen