Nu skal Cassidy hygge sig! (video)

22-10-2017 17:59

Cathrine Dufour måtte igen overgive sig til det fantastiske publikum i Boxen, og hun fik medhold fra Daniel Bachmann Andersen og Patrik Kittel - det danske publikum skabte en uovertruffen atmosfære under kürklassen

Copyright Ridehesten.com

Isabell Werth kunne ikke komme til pressemødet efter præmieoverrækkelsen, hun blev hastet til lufthavnen, så det blev en ren skandinavisk affære anført af vinder Cathrine Dufour, Patrik Kittel og Daniel Bachmann Andersen. Alle tre var rørende enige om, at Boxen egner sig fortrinligt til ridestævne, og selv de mest sensitive dressurheste falder til ro i hallen. 

Patrik Kittel bemærkede, at han var glad for, at det danske publikum overhovedet ikke er nationalistiske, men jubler over alle ridt. - Der er så mange følelser, og det er så cool at ride i den atmosfære. Vi skal have publikum til juble klappe og stå op, og hestene er ved at lære at acceptere det. 

Daniel Bachmann Andersen bemærkede, at han var meget glad for at runde de 80% og så på hjemmebane, med den hårde konkurrence. - Vi har haft op og nedture, og derfor er det så dejligt at vise, hvor god han er. 

Det var den internationale dommer Susanne Baarup, som var overdommer i klassen, og hun indrømmede, at hun blev meget følelsesladet over at dømme så gode ryttere, hun måtte have gang i lommetørklædet. 
Hør Cathrine fortælle om sin sejr, og se hele pressemødet i videoerne her i nyheden. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen