Ny dobbeltsejr til Anna K

17-11-2013 10:44

Ved Blue Hors Dressurfestival er man nu nået til finaledagen og dagen startede tidligt med en ny dobbeltsejr til Anna Kasprzak i dag med Hønnerups Driver på førstepladsen

I Laake og Walber Equestrian Prix st. Georges blev det i dag til sejr til Anna Kasprzak og den tidligere UVM vinder Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov. Driver har haft halvandet års stævnepause, men nu er han tilbage på konkurrencebanerne sprængtfyldt med energi og gålyst. 

- Han var endnu bedre i dag, fordi han slappede lidt mere af inde på banen, så jeg kunne få lov til at slippe ham lidt og få lov til at ride ham noget meget, fortalte Anna efter sit vinderridt. En af klassens dommere Kurt Christensen var iøvrigt meget imponeret af kvaliteten af den ridning der blev vist i lile turs klassen.

Anna Kasprzak red sig også ind på andenpladsen med Lady Lou, og hendes elev ungrytteren Mille Larsen Warncke og Langkjærgaards Donna Fetti e. Blue Hors Don Schufro gentog gårsdagens tredjeplads foran Blue Hors meget brugte og succesfulde avlshingst Blue Hors Zack e. Rousseau redet af Maik Kohlschmidt og med Maria Anita Andersen og en anden avlshingst fra stutteriet Blue Hors Bentley e. Belissimo M lige efter.

Se startlister og resultater her

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing