Ny formand for Den Danske Dyrlægeforening

30-09-2019 09:52

Annika Knudsen Lorentsen

Hanne Knude Palshof er i weekenden blev valgt til ny formand for Den Danske Dyrlægeforening på Dyrlægernes Årsmøde, hun er den første kvindelig formand i foreningens historie

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hanne Knude Palshof er 54 år og har efter 25 år som uddannet dyrlæge stor erfaring inden for hele det veterinære arbejdsfelt. Primært inden for familiedyrspraksis, men hun har også været ansat i kødkontrollen på slagterier og undervist veterinærsygeplejerskestuderende.

– Jeg glæder mig til at forsætte det gode arbejde, der foregår i Dyrlægeforeningen, siger Hanne Knude Palshof og fortsætter.

– Dyrlægefaget har gennemløbet en stor udvikling, og i dag arbejder dyrlæger inden for mange brancher. Det gælder naturligvis det traditionelle arbejde med dyrearterne og fødevarer, men også biotek og pharma beskæftiger mange dyrlæger. Dyrlægeforeningen favner hele dette spektrum, og den enhedsforening er jeg stolt over at stå i spidsen for.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Desuden fremhæver Hanne at hun vil glæde sig til at fortsætte det gode samarbejde, som foreningen har med blandt andet Fødevarestyrelsen og KU.

– Internationalt er Dyrlægeforeningen en organisation, der bliver lyttet til. Vi har gode kontakter til internationale veterinære organisationer og EU, hvor store dele af vores lovgivning bliver grundlagt. Det arbejde finder jeg meget spændende, og jeg ser frem til at udvikle området yderligere, slutter Hanne Knude Palshof.

Hanne Knude Palshof bliver den første kvindelige dyrlæge på formandsposten i Dyrlægeforeningens 170-årige historie. Hun efterfølger Carsten Røjkjær Jensen, der har været formand for Den Danske Dyrlægeforening de seneste seks år.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner