Ny hjemmeside til Holstebro Hestepraksis

11-05-2016 12:01

I samarbejde med Go2Net, som er en del af Wiegaarden Media ligesom Ridehesten, har Holstebro Hestepraksis fået deres nye hjemmeside online

Copyright Ridehesten.com

Holstebro Hestepraksis er en almen hestepraksis hvor der i midt- og vestjylland tilbydes alle basisting såsom tandundersøgelser, kiropraktik og reproduktion. Særligt i forhold til reproduktion løser Holstebro Hestepraksis mange forskellige opgaver. Hjemme på gården finder du en veludstyret klinik, hvor der kan udføres de fleste undersøgelser og behandlinger af heste og ponyer. Generelt varetager Holstebro Hestepraksis også al akut pleje som eksempelvis sårbehandling og har til dette formål det nyeste materiale til behandling heraf.

I forbindelse med at skulle have en ny opdateret hjemmeside fortæller praktiserende hestedyrlæge Kathrine Thatt Jensen: - Det er meget simpelt at opdatere hjemmesiden, det er lige til og nemt at betjene. Man kan desuden uproblematisk få det passet ind i en travl hverdag netop fordi det både er nemt og hurtigt at lægge tekst og billeder op. Det er ikke tidskrævende at opdatere hjemmesiden, hvilket betyder noget i vores travle hverdag.

Dyrlæge Kathrine Thatt Jensen tilføjer desuden om samarbejdet med Go2Net: - Det har været et rigtigt fint samarbejde, jeg har fået hurtigt svar på de spørgsmål, som jeg under forløbet havde brug for. Selvom jeg ikke er den store computernørd har det været nemt og let at lære at betjene hjemmesiden.

Se hjemmesiden her

Hvis du selv søger en hjemmesideløsning der både skal være nem og smart, så tøv ikke med at kontakte Go2Net her på Wiegaarden.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen